Please helppp

Saya preg baru 10 weeks, tapi dah 4 hari sakit area punggung dan peha sebelah kanan sahaja. Ada tips/cara utk legakan ? Dan penggunaan minyak panas membahayakan baby atau tak ye? #ingintahu #firstbaby #1stimemom

1 Balas

boleh try tuam.. sy dulu try tuam dgn air panas x ok sgt dgn sy last2 sy guna ice pack n tuam dkt punggung.. alhamdulillah ok sikit. boleh la try.. minyak sy x pernah guna masa awal pregnant. dah hujung2 ni baru guna minyak asalkan x kena di bahagian perut in shaa allah ok.