Ada Cyst Semasa Pragnant

Hi.. Saya pragnant 10 weeks, masa scan hari tu ada nmpak cyst saiz dalam 3cm.. Bahaya ke untuk kandungan saya? Siapa pernah alami benda sama? Minta share ye. Terima kasih..

1 Balas

Selalunya bawah 5cm doktor x operate buang. Sebab sis boleh mngecut bila kandungan makin besar. Sis boleh google makanan yg menggalakkn pertumbuhan cyst. Dan elakkn makan makanan2 tu. Semoga semuanya baik2 saje 🙂

5y ago

Sis boleh join group fb 'ttc malaysia'. Kat sana banyak sharing pasal ni.