period lewat 7 hri

Saya pernah gugur bulan 7 tahun lepas kandungan 4 bulan ,suami sya perasan selera makan sya lain mcm ?pls mom bagi suggestion?

period lewat 7 hri
7 Balas

Xfhm jg suggestion ape tu sis. Heheee. Tnggu smnggu dua lg nnt check upt balik. Sbb skrg nmpk jelas -ve. Nnt pegi clinic tkt doc xnak layan. Sy dulu delay period 2-3 bln pon doc xnak buat apa2. Sblm tu sy pnah gugur jg.

Suggestion apa sis? Upt tu negatif kan. Selera makan meningkat bukan penentu pregnant atau tak. Nanti repeat la upt lagi kalau masih tak period ye

Negatif jer tu.. byg2 pon takde.. mcm sy ni.. tgk mcm ni pon da best.. padahal evap line je ni.. ade gak 2 line..😁😁

4y ago

moga ada rezeki sis 2020 Amin.. mcm tanda² prgy da sis hihii..

Sama la saya pun . gugur 4 bulan bulan 6 tahun lepas

Lpas gugur memg slera btmbh2 sis... mcm sy jgk...

Suggestion apa tu sis 😅

5y ago

Kalau tengok pada result upt tu tak nampak macam pregnant sis . Tapi kalau period dah overdue , maybe sis boleh cek d klinik terus . Boleh minta ubat terus sebab sis ada history miscarriage kan 😊

Suggest apa tu