Amalan untuk kuatkan rahim

saya pernah alami chemical pregnancies dua kali di awal kehamilan 4 minggu. Ada tak nak kongsi tips amalan pemakanan atau supplement utk kuatkan rahim dan sihatkan bayi?

1 Balas

makan mknn yg kaya protein, kalsium, vit D, folate/folic acid. rahim kan otot. bykkan mkn utk jaga otot. utk supplement dptkan nasihat doktor jgn beli online ye sbb ubat utk kuatkan kandungan ni ubat terkawal. xde nasihat doktor tp boleh beli maknanya illegal. semoga dimurahkan rezeki zuriat