Baby Hydrop

Saya pernah ada baby kena hydrop fetalis masa 32 week gestation, 3 tahun lepas. Baby cuma dapat hidup 1 hari sahaja, tak sempat nak bagi susu badan pun.. ? Sekarang tengah preggy 33 week +, doakan semuanya baik-baik ya.... Ada yg pernah mengalami nasib yg sama mcm saya?

9 Balas

Maaf post ni dh lama tpi saya baru lepas kehilangan anak atas sbb yg sama and diagnose masa 33weeks terus emergency czer.. masa details scan 24weeks ok je 😞 2nd pregnancy akak mcm mana?

1y ago

Maaf tanya, Heartbeat baby stop ke sis?

Saya sedang mengalainya sekarang..kandungan dah 27 minggu.anak mengalami hydrops fetalis.boleh saya tahu lebih lanjut masalah anak puan berkenaan hydrops fetalis?

2y ago

Akk nk no awk

Alhamdulillah semoga Allah permudahkn urusan sis bersalin dan selamat keduanya amiinn

Semoga d permudahkn nnt... insyaallah semua baik2 je...Amin...

Semoga dipermudahkan segala urusan awak nanti. 😊

Maaf sis nk tanya, camna kandungan sis yg ni? Baby sihat?

Sis thalasemia pt ke? Anak yg ke berapa nie?

InsyaAllah,semuanya akan baik²

semoga dipermudah urusan