Ohvira

Saya perlukan doktor pakar sakit puan untuk menjawab soalan saya. Saya disahkan doktor pakar Miri saya mempunyai dua rahim dan dua lubang serviks. Doktor ada mengatakan bahawa kemungkinan besar, untuk mengandung lagi, keguguran sangat lah tinggi. Saya ingin bertanya doktor pakar yang ada di dalam community ini, apa nasihat doktor untuk saya? Dan kes saya ini adalah sgt rare berlaku di Miri. Sekian.

2 Balas

Sis boleh cuba fly g kl. Ada byk pakar obs n gynae kt sana for better consultation. Even ada dr pakar dlm ni, dia xleh jwb soalan sis since they need to examine u dlu n pastikan betol atau x diagnosed tu. Go for second opinion org ckp. Semoga dipermudah sis!

Hope you will find the answer. Maybe takde doktor pakar dalam ni.