pening kepala fikir, bantu sy.. tq

saya period x teratur.. haritu sy period 7hb - 11hb oct.. now dah 6hari lewat sy xterfikir pon yg sy hamil.. sbb period sy kekadang tak datang sebulan.. pagi tdi sy check upt naik double line.. itu hormon atau betul2 sy mngandung ya? kalau sy mngandung agak2 dh bape minggu ye.. maaf banyak tanya..

1 Balas

Kalau sis curios Sgt.. Sis tnggu lg smnggu or 2 mnggu.. Then check lg.. Kalau still double line.. Pregnant lh tu.. 😁