bolehkah saya mengadung walaupon period

Saya period pada 11.3.20,saya bersama suami saya pada 1.3.20.pada bulan 4 saya period lagi pada 9.4.20 dan pada bulan 5 saya period pada 8.5.20.saya keliru ini adalah darah haid atau pendarahan penembusan ketika hamil,anyone can help me pls

2 Balas

ada kenalan saya setiap bulan datang period n dia tak tau pun dia pregnant2 tiba2 bulan 4 haritu dia sakit nak beranak terus bawa gi hospital bersalin then baby kena tahan ward lama, minum susu pakai tube.

Ape2 kena check upt. Kalau darah heavy, rasanya tak preggy la kot.