Harapan

Saya period delay 2 hari. Perut cramp sebijik macam nak period. Tapi tak period pun. Pernah jugak jadi mcm sebelum ni. Kalau kencing, kat toilet bowl mesti ada darah even kt pantyliner takde darah. Tapi kali ni takde apa. Ada harapan pregnant tak? Nak baby boy pulak.

2 Balas

saya sme mcm sis, cek upt stil negativ . dah jadi nak dekat 2 bulan dh sis . g klinik pn doc kata mslh hrmon sebab baru kahwin bln 8 haritu

test upt..

4y ago

ouhh..tkpe sis.. next cycle usaha lgi 😁