Upt negative

Saya pergi klinik tadi n check upt lagi sekali sbb nak buat ultrasounds dr ckp tak boleh nampak. So buat je upt lagi sekali, result negative. Maybe period dia ckp. Tapi kalau masih sakit saya kena buat apa ya? Sebab rasa mcm pelik jela kalau period tapi simptom macam pregnant. #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Hai sis, dah berapa lama lewat period? Sepatutnya lewat period sebulan dapat double line sama terang. Kadang-kadang simptom nak period/hamil sama sis sbb saya pernah alami byk kali. Wanita lain pun sama cth mcm sakit breast etc bg yg belum berkahwin means dia nk period. Yg dh berkahwin pun sakit juga breast sebelum period. Habis je period sakit pun hilang. Awak sakit apa? Awak boleh tanya doktor untuk sakit awak tu.

3y ago

Saya dah tanya and jwpan dia maybe sebab nak period sebab saya pun muda lagi. Kawin awal. Dia ckp sebelum 21 tu normal je kalau period tak tentu.

sakit dekat bhgian mna yer sis?? simptom period lbh kurang sama dgn sistem awal kehamilan sis.. cuba tgk dlm 2 minggu lagi, samada sis period @ x.. klu msih x period, blh cuba buat ujian upt lagi skli di rumah.. kdg2 lps kwen pon, hormon dlm bdn kt berubah sis..