Bayi kerap berpeluh

Saya perasan anak saya selalu berpeluh. Dan kepala dia panas. Normal ke? 🤔 Atau tanda bahaya tu

7 Balas

kalau berpeluh tu kira panas la. ltk kan kipas dkt dia. mcm kita jugak la, kalau panas2 kan berpeluh, nak crik kipas. sama jugak dgn bby. so ltk kn kipas dkt dgn bby, bukak aircond ke, x kesah la. jnji x panas n x sejuk sgt. kena pandai2 adjust temperature bilik mcm mana.

oh normal rupanya. tertanya juga sebab baby saya pun kadang panas kepala dia & badan berpeluh. ingatkan demam ke tapi dia biasa ja tak meragam pun. minum susu pun ok.

normal, sy pun ada tya pada doktor, doktor kata sesetengah baby mmg mcm , kita sejuk tapi dia panas.

Normal tapi kena check dengan guna thermometer. So boleh tengok demam ke tak

normal.. mebi bahang panas

normal.

normal