Darah Nifas

Saya pantang hari ke 15. Darah nifas da semakin kurang. Tp td tiba2 ada darah berketul besar keluar. Normal ke tu?

2 Balas

mmg slalu akan terjadi mcm tu..sya 3kli pngalaman berpntang slalu kluar darah berketul mcm tu dlm beberapa mnggu lpas bersalin..ade org ckp baik sbb darah beku tu kluar..tp mse kluar tu rse mcm bnde besar kluar n suam2 rse darah tu..pkai pad pun tetap tembus..

Maknanya nifas sebelum habis. Maybe tu darah bantal. Darah tu yg elok keluar.