Naik bintik putih di pinggul bayi 6 bulan nak buat macam mana? Kenapa ye? Tolong sian baby...

Saya pakai dah cream tena, sudo cream, aqua cream semua tak jadi... Kejap bnyak kejap sikit...

Naik bintik putih di pinggul bayi 6 bulan nak buat macam mana? Kenapa ye? Tolong sian baby...
3 Balas

I Dari start sampai skrng pakai cetaphil baby advanced cream.. memang elok pakai utk baby I. tapi sis boleh cuba. mana tau nanti sesuai dgn kulit baby sis. atau sis bawa pergi kk dekat atau masa checkup baby sis cuba tanya doctor

1y ago

Baik terima kasih

hi try guna apple crumby ultimate nappy cream, anak sy guna since newborn smpai 6 bulan..alhamdulillah okay..rashes naik pastu hilang cepat, moga cepat sembuh ya baby

1y ago

Ok boleh nnti saya tengok.. Terima kasih tapi lepas 6 bulan pakai apa.. Saya ada baca2 ada baby 6 bulan usus tak matang lagi... Jadi najis dia boleh buat kulit merah2 juga bila ambik makanan pejal..

cuba pakai losyen snow white. ank sy pkai krim klnik pun xbrkesan. skdg pakai losyen snow white je dri lahir. lpstu pakai bedak merah jenis agnesia ..