hosptal..

Saya nk tye mummys kt sini..sya 33weeks n saya disuruh pegi ke hosptl rabu mnggu depn untuk scan details..mmg smua org kna mcm tu ka?sya takotlar sebb lain huhu..sbb sy hb low jugk

2 Balas

saya lepas dpt tahu preggy twins, kk terus refer ke hospital. now dh 22 weeks, mmg ada appointment utk detail scan. saya tanya nurse, detail scan ni utk tgk keadaan baby dgn lagi terperinci. mmg prosesnya lama sikit la compare to scan biasa tu. dia akan cek semua jari cukup x, muka cukup sifat x(ada cleft lips or not) dll. so rilex & ikut je apa nasihat doc ye. 😘

5y ago

samala. anak first juga.😁good luck ye

Xingatla..ikut sahaja apa doc suruh. Dekat2 nk beranak doc akan kerap checkup. Takot juga terberanak awal.. Saya beranak awal 2 minggu.