czer 18/6 sbb breech

saya nk tya, harini perut sy asyik memgeras dan sakit je. rasa mcm nak kentut/berak. tapi x lepas. perut sy ni asyik sakit je mengeras kenapa ye. dari margrib tadi. saya duduk dkt australia. jadi waktu skrg ialah 2.40pgi waktu malaysia ialaah 12.40pgi. perut saya dri pukul 8 mlm lgi asyik dok memgeras. dan saya pulak x kira gerakkan baby.. sebab sy x reti dan x rasa pun bby gerak. saya first time mom. duduk sini xda org tua dan family jadi sy xtahu lnggsung ttg pregnancy. jadi perut sy skrg mmg rsa mengeras je. perlu ke sy pergi hospital ni? atau tunggu je? tanda2 pun xda pun. sebab selasa ni saya dah kena czer.. minta bantu ya ibu2 semua.😀

1 Balas

kalau dah terlalu kerap mengeras saya rasa better pergi emergency terus.

3mo ago

sy bby kick x kira tapi pgi ni perut skit sgt