susu badan

Saya nk tnya klau susu badan...ia dipicik tp kluar warna susu...ia dipggl apa ye?sbb sy picik waktu kndungan sy 21 mggu 5 hari....

1 Balas

Kalau kuning pekat, itu namanya colustrum. Itu susu permulaan yang paling bagus untuk bayi baru lahir. Jika puan dah ada colustrum, eloknya puan pum dan simpan di dalam bag simpanan susu. Bila baby dah keluar nanti, boleh bagi baby minum tu dulu ya sebab dalam tu banyak sangat khasiatnya😊

4y ago

Saya ada keluar kuning pekat bila picit belah kiri, boleh pum awal ke ? Tak ada apa kesan ? Now baru 31w4d.. then belah kanan keluar air jernih