Berkerja waktu hamil

Hi saya nk tanya..boleh ke bekerja waktu hamil? Lepastu nak tanya, kalau bersalin di kerajaan rege dia berapa ya? Dan barang apa yg nk kena beli sbb saya first time ni...Saya nk save money cikit2..lgipun saya ibu tunggal..mohon jawapan ya..mekasihh🙏🏻💜

4 Balas

Nk cri keje wktu hamil mmg susah. Better buat keje dari rumah.. Bsalin kerajaan standby rm300++ Klu nk beli brg bby 2nd hand, blh pegi kt grup fb prelove brg baby. Kat situ rmai yg jual.

2y ago

Ada buat kerja dari rumah..tapi sikit sgt upahnya tu lah nk cari kerja lain jugak

saya pun pregnant dah 5 bulan mintak kerja kat butik alhamdulillah dapat. dapt fulltime pulak tu sebab boss baik dan memahami. cuba try mintak di mall mall.

Pregnant dah berapa bulan? Kalau xnampak perut try la minta kerja, tp jgn kerja berat2. Ni anak ke berapa?

2y ago

dh 5 bulan..nmpk dah perut nya...saya baru first time pregnant

semoga dipermudahkan urusan

2y ago

terima kasihhhhh sis..Aamiin