Mommies bersalin waktu minggu ke berapa?

Hi Mommies! Nk tanya mommies yg pernah bersalin, dlu bersalin time minggu ke berapa? n klu awal sbb apa kena bersalin awal. #seriusnanya #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

3 org 36week 3 org 37week.. bersalin sbb jln dah bnyk terbuka..xde tande ape2 y kuar or sakit just mengeras perut.. semoga kandungan y ke 7 Allah bg kemudahan seperti ank2 y sebelum ni jgk..aminn

11mo ago

alhamdulillah Allah bg rezeki ank ramai..btul x semestinya bersalin betul2 ikut due..35 week tu dah kne sedia semua mental fizikal..klau dah tiba masanya bb nk kuar anytime je..same2 kasih🥰