Johor Ulu Tiram

Saya nk tanya siapa kat sini stay Johor area ulu tiram ? Saya baru berpindah sini so saya tak tahu klinik mana yg boleh buat check up utk ibu mengandung , usia baby dh 8bulan buku merah smua dah ada tp saya tak tahu kat mana nk buat pemeriksaan kat sini . Ada info tak ??

1 Balas

Cuba ibu search di google 'klinik kesihatan berdekatan' ... On sekali gps... Saya selalu pindah randah... Setiap kali pindah macam tu la saya buat...