Miss v gatal

Saya nk tanya pd yg pernah/ada miss v gatal masa hamil ni, korang bgithu dekat nurse/doktor tak? And apa yg dorang akan suggest/buat ye? Sbb checkup ni ingt nk bgithu nurse sbb gatal tak hilang2.. dah tak boleh tahan adoi huhu.#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

boleh sis, better bagitahu nurse atau doktor. sbb keputihan teruk pun boleh jd punca kegatalan miss v. better g klinik bgthu trus.. tkut bhye pd bayi..

2y ago

Okay awak hehe nanti saya share dgn nurse sayaaa. Mmg dah taktahu nak buat apa, kot dpt ubat dulu ke then hilang gatal tu.. hee tq tau🫰🏻