Selepas tahu upt positive kena stop bersama suami ke ?

Saya nk tanya , kalau upt test sah positive saya dan suami tidak bole bersama ke ? Boleh tahu details . Tq

3 Balas

kalau saya, saya elakkan sampai habis trimester pertama untuk elak proses penempelan terganggu atau kandungan tak menjadi . kalau saya lah , boleh je kalau nak, cuma jangan buang dalam dulu lah sementara 🤗

Tak perlu pun sebenarnya. Tp kkutla badan masing2. Macam saya bleeding lps bersama trus stop smpai 15w. Lagipun tengah alahan teruk juga masa trimester pertama tu.

boleh je bersama,tp ikut pd masing2.klu sis ketika bersama xda pendarahan boleh je,asalkan secara slow2.