Upt test samar

Hi / assalamualaikum . Nak tanya kalau Kita test upt 4hari lepas just 1 line . Tapi Hari ke 4 Kita tgk balik ada line Samar. Valid ke?#ingintahu

Upt test samar
11 Balas

Maaf sis. Rasa tak valid. Selalu sy beli upt mesti kena tgk result dalam 5min-10min saja. Sy pernah dapat mcm sis. Harini test negatif esok tu ada line samar tp result still negative kalau ikut pengalaman sy sbb sy dtg period mcm biasa.

Tak valid sis. Upt valid dlm 5-10 minit sahaja. Lebih dari tu dah tak valid. In shaa Allah, semoga ada rezeki sis tak lama lagi ☺️

2y ago

aamiin ya mujib 😣

Saya samar 3hari lbh krg 2hari pastu uzur.. So tunggu terang skit... Mg ad rzki sis n dooakn sy jg mg ad rzki zuriat buat sy.. Aamiin

2y ago

aminnnn ya mujib . moga ada rezeki yg menanti zuriat . dpt ank yg soleh Dan solehah .

biasa 5-10minit je kalau check upt. lebih dari tu dikira evap line, sbb nampak upt pun dah kering

Upt valid dlm 15min je. Lepas dari tu dia consider evaporation line

tak valid sis. cuba buat test lain. semoga ada rezeki. Aamiin

Tak valid ,bacaan upt tak boleh lebih 15 min

kputusannya apa sis..sis pregnant tak

tak valid lebih 15min

Tak