penggunaan minyak cap kapak

Hi saya nk tanya awal awal pregnant ni memang tersangat loya. So boleh tak saya gunakan minyak cap kapak sapu kat kepala n hidu bau minyak untuk kurangkan loyaa?

1 Balas

dulu mse sy pregnant pn morninv sickness teruk sgt smpai brp bulan .. sy pun guna minyak cap kapak utk bau letak kt hdung n sapu kat kpla . tp mse nk bsalin sy bce rupenya x boleh sbb x elok utk bby sbb kndungan dlm minyak cap kapak tu . tp alhamdulillah bby sy ok je .. better sis consult doktor dulu k 🥰 take care