Usia Kandungan 24 Minggu... Tp Kurang Rasa Gerakan Anak

Saya nk minta pendapat ibu ibu.. Ini anak pertama saya.... Adakah normal perkara ini berlaku? Ada gerak sikit tapi sekejap dan berkala... Adakah sy perlu berjumpa doktor atau bagaimana ya? Risau

1 Balas

Kalau puan terlampau risau boleh Sahaja ke klinik berdekatan buat scan untuk check keadaan baby puan😊

4y ago

Tq @Asianparent Malaysia... Skrg usia kandungan sy dh 37mggu...menunggu hari utk bersalin... Doakan moga semuanya selamat ya....