Fed Up HB Low

Saya ni dah naik fed up, tiap kali check HB, rate makin drop. Pantang makan dah, makan protein sayur hijau pun dah. Dengan KK setiap dua minggu kena datang check darah. Memang takde cara lain ke naikkan HB tanpa makan pill iron? Sy makan je pill tu termuntah balik. Tak serasi #hblow

48 Balas

boleh pilih IV Iron therapy, langsung transfuse ke dalam saluran darah

cuba mnum susu nestle everyday sbb susu tu ad zat besi tinggi

Saya minum jus mamariam Alhmdulilah hb maintain jaa

klau muntah, boleh try mkn ubat mlm sblm tdo

cuba try jus mamariam sis, ssuai x dgn sis

sy dulu minum jus mamariam.. mmg naik hb

Cube sis try susu yg naikkn hb..

tukar ubat