Cirit birit

Hai ibu2, sya baru 31 weeks.. dah 4 hari sya cirit birit yang mmg air semata2... n kerap sakit bawah perut... normal ke kerap cirit birit di trimester ke3 ni?

2 Balas

Sy pun tertanya ni sbb tgh alami.. now 31 minggu 1 hari, badan berangin + kerap pedih ulu hati, kalau time nak tidur , baring je ulu hati pedih bila angin x lepas.. kena duduk dulu bg sendawa puas2 sampai sendawa besar n panjang. Da lega baru boleh baring.. pastu setiap hari berak tp cirit mcm air.. cirit 2-3 kali.. kdg nak kencing pun boleh keluar cirit .. risau laa normal ke x , x tahu laa..

xnormal dh pergi klinik ke ? minta cek dkt klinik jgk ye