Siapa penah alami

Hari ke 2 baby cirit birit dh pergi klinik..doc cek ckp xde yg serius sbb baby aktif n perut x kembung atau keras.smlm hari ke4 masih x baik pergi hosp doc ckp yg sama jugak..tp ari ni mcm byk lak nmpk drh tu.sape pnh alami mcm ni juga?risau sgt..atau mmg amek masa yg lama utk cirit birit ni pulih.

Siapa penah alami
2 Balas

klinik mana awak pergi ni? cirit birit kalau berpanjangan, kita yang dewasa ni pun boleh lemah sebab kurang air dalam badan. cuba mintak 2nd option dekat klinik lain pulak

2y ago

hospital gomen ke awak pergi? takpa awak habiskan antibiotics tu Dulu, kadang ada baby yang cirit sebab antibiotic. maybe lepas habis antibiotics tu hilang ciritnya in shaa Allah

bb minum susu ape ya..darah tu ade x doc ckp dtg dr mana?luka sbb cirit ke