Pemberian susu dan sukatan

Hi, saya nak tnya parents. Untuk susu mcm mna kita nak tau kata sesuai untuk anak 1 tahun. Anak saya minum susu lactogen dia sembelit. Plus sukatan bagi 1 tahun berapa ya

2 Balas

sy tak pasti sbb ank xpkai lactogen. ank sy minum dutch lady. 5 scoop (pakai scoop anmumlac sbb sblm 1y minum fm anmumlac), air 180ml @ 6oz. poo semua okay. mungkin blh kurangkan sukatan susu utk sementara, kekalkan jumlah air. klu masih tak ok, cuba check balik menu mkn harian dia dan pengambilan air masak.