Pemberian susu dan sukatan

Hi, saya nak tnya parents. Untuk susu mcm mna kita nak tau kata sesuai untuk anak 1 tahun. Anak saya minum susu lactogen dia sembelit. Plus sukatan bagi 1 tahun berapa ya

2 Balas

sy tak pasti sbb ank xpkai lactogen. ank sy minum dutch lady. 5 scoop (pakai scoop anmumlac sbb sblm 1y minum fm anmumlac), air 180ml @ 6oz. poo semua okay. mungkin blh kurangkan sukatan susu utk sementara, kekalkan jumlah air. klu masih tak ok, cuba check balik menu mkn harian dia dan pengambilan air masak.

Boleh refer dekat kotak susu/plastik susu sis,mesti ada tulis kat luar serving suggestion.