Details scan

Saya nak tnya ibu2 semua.boleh ke buat details scan masa 18 minggu?dan apa beza scan 2D dengan details scan?saya pregnant anak pertama jdk bnyk perlu belajar dari ibu2 smua.doktor suruh saya buat details scan 20 minggu.

1 Balas

boleh je buat time tuh tapi buat 20w pun lagi cun. detail scan ni penting juga, sbb boleh tgok dalaman dia, mcm tgok bibir dia sumbing k , jantung dia okay tak n lain2x. 2D mcm biasa je, tgok gender, luaran , saiz mcm tuh je. kalau kata buat detail, semua boleh tgok.