Gift dari Hospital lepas bersalin

Hi saya nak tau Hospital mana yang lepas kite bersalin dapat gift. Haritu bersalin Hospital Putrajaya dia tak bagi ape pun.

36 Balas

Sy masa tu ada dibagi gift dengan hospital kerajaan juga. Masa tu 1 hari sebelum raya aidil fitri. So alhamdulillah lah banyak dia bagi gift. Sample pampers mcm2 dibagi, dengan size pun berbeza2 masing2 jenama 3 sample, sabun shampoo, wipes tissue baby, minyak telon, siap dengan sabun utk emaknya pulak😅

Bgus pulak ye..dorang bgi hadiah pulak...haha..selama anak masuk yg ketiga ni...x pena pulak merasa dri hosptal bg gift...hahaa....biasa org yg melawat tu bawa ole2 ..ni first time .dengar hosptal bg

Anak pertama besalin hspital sg.petani dpt gift..kira jimat la pempers guna yg hspital punya,anak kedua besalin hspital kajang xdpt ape..xkisah pun janji selamat besalin baby pun sihat..

Yeke.. Biase hospital bg gift lepas brsalin.. Saya bersalin kt kelantan.. Dapat byk jugak gift.. Hospital tu xdapat peruntukan kot😅xpom dye igt

Mungkin supplies x bagi sample dkt hospital atau sample gift bby dah abis, yg penting sis selamat bersalin

2016 hkl dpt 2017 hkl dpt 2019 htar dpt 2020 plan nk bersalin kt hosp melaka x pasti dpt ke x..

Sy bersalin hospital Shah Alam ada gift. Banyak dapat sample pampers. Dgn barang mandian

2tahun lepas d shah alam xdpt.. tahun ni bersalin x tau dpt ke x.. sekarang 35 minggu

Hospital KPJ. Bukan takat barang2 baby je, maknya pun siap dapat nursing shirt free.

Saya bersalin bulan 12 tahun 2019 di hospital ampang. Dapat gift pampers dan voucher