hii . maklum ank 1st

Hi , saya nak tanye , saya menyusui anak saya 7 bulan . wajar tak kalau saya tak period dah 2 bulan , tapi saya dah chek negatif . kenapa ya ? Kalau menyusui anak . period tak ok ke? Sorry saya tak tau . 1st time anak 1 Patut ke saya minum jamu buat lancar kan period

2 Balas

Normal, saya anak saya menyusu badan, anak 8 bulan baru dtng period, ada org anak setahun, baru dtng period,

4y ago

Sama-sama

Sebelum tu dah pernah period ke.

4y ago

Anak sulung saya 8 bulan saya first period..anak kedua 11 bulan saya first period.. Dua2 anak saya bf