Faint line upt, 2 hari tak datang period

Saya dah 2 days late period, buat test 1st urine pagi jam 7am. Apa maksud upt ni ya? 1st time ttc ni, tak tau sangat. Thank you

Faint line upt, 2 hari tak datang period
23 Balas

cm positif tp cair sgt...cek ari selasa pastu ari jumaat smlm kuar cm drh tp wrna pink je x bnyk..prt cramp tp kjap2 je...still mnghrap ade rezeki sy..8 thn da tnggu...

2y ago

mcm positif je tu.. insyaAllah ad rezeki tu. aminnn. sy pon mcm awk 3 hri darah period x klua.. tp warna pink cmtu ngn perut cramp sikit2 la.. sy x test ape lagi.. tgu je period nak klua ke x ni.. sebelum ni period on time je xpnh la cmni..pelik..

sama macam sy dulu. lagi 4hari nk dtg period saja sy test opk naik 2line. test upt pun sama naik 2 line. Alhamdulillah skrg dah 32w.

InsyaAllah mengandung. blh gi klinik utk pengesahan. jaga mkn, Jgn buat xtvt lasak, jgn angkat berat. hello mom to be!!!!!

2y ago

Alhamdulillah, hehe thank you. Syukur alhamdulillah 😊

positive tu sis..nk confirm kan boleh g klinik sis..nt doktor scan n confirmkan..congrats sis

2y ago

Alhamdulillah. Terima kasih sebab sudi jawab soalan saya hehe

Wah 2 hari miss period dah nmpk agak jelas sikit line ke-2. Tahniah sis! Jaga kesihatan ya sis🤗

nampak positif dah tu...inshaAllah next test lagi terang... sis jg diri sama ye...

sama mcm sy sis..lewat period 4 hari cek line mcm sis..Alhamdulillah scan 6week🥰

Alhamdulillah. Terima kasih semua sebab sudi jawab soalan saya 😊

pregnant! nak accurate lagi.. jumpa dr

alhamdulilah tahniah tahniah🥰🥰