BILA PERLU SCAN…??

saya nak tanya…pada minggu keberapa yang terbaik untuk buat 1st scan yaa..sbb ada yang kata 6weeks pon dh boleh nampak janin & heart beat…sila kongsikan pengalaman bersama saya ya..terima kasih..🙏🏼😇😍#bantusharing #pleasehelp ##ingintahu #ttcjourney

19 Balas

Buat detail scan pada 20weeks sis.. Time tu dah boleh tngk semua organ2 baby sama ada normal atau x, dpt tentukan jantina, dpt tahu sekiranya ada kelainan upaya pada baby & masalah2 lain kalau ada. Kt tempat sy ni hr tu buat detail scan rm99.. Pastu dlm 28-30weeks boleh buat 5D scan pulak.. Boleh nampak muka baby jelas..