BILA PERLU SCAN…??

saya nak tanya…pada minggu keberapa yang terbaik untuk buat 1st scan yaa..sbb ada yang kata 6weeks pon dh boleh nampak janin & heart beat…sila kongsikan pengalaman bersama saya ya..terima kasih..🙏🏼😇😍#bantusharing #pleasehelp ##ingintahu #ttcjourney

19 Balas

saya dah masuk 14w tapi baby masih segan nak tunjuk diri🥹esok try scan 5d dekat swasta pulak

Cm saya 6 mnggu .. untuk double confrim .. bila da ada detik jntung bru boleh open buka pink

8 ke 12 minggu. sebelum tu kadang tak nampak heartbeat lagi, nanti buat makin risau je.

Sy 7w dh nampak sis janin cenonet + heartbeat. Repeat 9w dh nmpak jelas

aritu sy scan 9weeks...dh nmpk heart beat..

I suggest atleast 7 minggu lah.

Alhamdulillah Sy dulu 8 minggu

elok tunggu 8w keatas

10w pon ok gak ..