BILA PERLU SCAN…??

saya nak tanya…pada minggu keberapa yang terbaik untuk buat 1st scan yaa..sbb ada yang kata 6weeks pon dh boleh nampak janin & heart beat…sila kongsikan pengalaman bersama saya ya..terima kasih..🙏🏼😇😍#bantusharing #pleasehelp ##ingintahu #ttcjourney

19 Balas

Kalau ikut kata doc masa saya preggy dulu. untuk scan dan tahu gender nie sebaiknya masa 21w.. Kekadang ada jgk scan awal x berapa jelas gender dye.. Ada yg jelas. tengok rezeki.masing2

7mo ago

Untuk gender lain awak. Yang ni untuk first scan. Doktor sarankan 8 minggu ke atas untuk buat first scan.