batuk malam

saya nak tanya, wife sy lately ni selalu batuk... batuknya teruk bila mlm ja n dia mnyusu baby... skrg baby pon ada batuk jugak tapi wktu mlm time tido mcm mama dia la... any petua or pngalaman boleh share... dh jmpa doc...doc ckp smua ok... risau jugak tu yg pndpt kot ada yg penah mengalaminya...

5 Balas

Dulu saya pernah batuk teruk waktu malam, saya cuma makan ubat batuk doktor bagi. Tapi saya tak boleh dengan ubat batuk klinik kerajaan, saya beli ubat batuk ivy prospan.