Susu terbaik dan paling mahal

Saya nak tanya susu apa paling mahal dalam pasaran untuk bayi bawah 1tahum

9 Balas

susu sebenarnye atas keserasian pd perut si comel..wlau terbaik utk si comel A x semesti terbaik utk si comel B..mcm tu jgk susu paling mahal x semestinya sesuai utk si comey B.ada si comel hnya blh mnum susu biasa n murah x blh y mhl n sebaliknya ada si comel blh susu mhl je.susu serasi jika bb x cirit..x kembong..x sakit perut..x semelit..jd nk cuba susu pe2 kena try n error.pastikan jg kandungan gula dlm susu..ada si comel y alah laktosa n ade y x

Saya ada cari dekat Manjaku 3 susu yang agak famous. 1. Karihome rm60/400g 2. S26 rm53.90/600g 3. Enfalac rm124.90/900g Saya dan suami nak pilih karihome sebab tak sure susu badan ada tak. Susu fm ni sebagai back up, kalau ada susu badan saya proceed je. Tapi saya cuba dulu susu badan sebab orang kata kita kena selalu bagi anak hisap. Ada demand baru ada supply

ank kakak sy dulu xleh telan susu mahal 😂😂 pyudah kakak bg dutch lady elok je dia.. cerdik pandaii bdk nya🤣 susu ni ikot keserasian perot juga sbnarnya

Susu Yang paling Mahal adalah Susu ibu, kerana anda tidak mampu Untuk membelinya

2y ago

yezzaa agreed with u sis 🥰🥰🥰 mse anak 1st n 2nd mind set susu ibu xbgs, ssh la nk bf anak, ya Allah ble fikir blik rse teruk sgt sy time tu.. ank 3rd alhamdulillah bf sampai skrg dh 2thn 7bln n tgh pregnant anak 4rd plak.. due 24/8 hrp dpt trskn bf bby bru plak, berebut nen la ngan abg die 🤭

mahal murah lebih kurang je.. yg Penting baca ingredients,pilih yg paling rendah gula..

2y ago

yea saya tanya utk tahu je awaknya

rasanya susu enfalac paling mahal, dha pun paling tinggi

2y ago

Betul. Enfalac A+ paling mahal di pasaran. Dan susu die sgt baik dr segi nutrient.

Friso & enfalac

karihome

Karihome