Kerap sakit bahagian bawah

Hi saya nak tanya, sekarang ni hari2 sy sakit bahagian bawah, normal ke? sy baru masuk 29 weeks

2 Balas

saya pun mcm tu... normal katanya..... kalau gerak mmng sakit even gerak sikit jek.. kene tabah lah. tp kalau terukkk x tahann sgt ganggu sehari-hari,refer dr. hari tu sye kene kencing kotor. leucocytes tinggi,katanya ade kaitan dgn bahagian ari2 yg sakit tu ..tp after follow up check up dan mkn antibiotic. dh ok balik dh. papepun,,mmng..nak pusing badan pun sakit,nak turun katil pun sakit...😌

normal, baby makin membesar.