sakit perut mcm senggugut dkat bawah perut

Hi mommies nak tanya kenapa saya rasa senggugut dan sakit bawah perut ye masa kandungan saya 29 minggu, now sy nk masuk 30 minggu dah, tpi sy rse kerap sakit bawah perut n senak, senggugut makin menjadi ii n susah nak tido? Sy rse agak sarat , risau kenapa ye? Normal ke #ingintahu #pleasehelp #firstmom

4 Balas

sama dgn sy sis skng dh 31w mmg duk rasa mcm tu jgk skng ni, risau jgk tiber sakit mcm senggugut gitu

Kontraksi palsu,normal mom.kecuali ada leaking or bleeding direct g emergency

5mo ago

Tq awk pencerahan tengah mengalami nk baring nk duduk x selesa rsa .. anak sulong x rsa cm nie

Kan awak .. tengah alami nya

false contraction.