minum air gula (tak ada kencing manis pun)

saya nak tanya saya xdak kencing manis dgan drh tggi tapi doktr suruh minum air gula(mak ayah tak ada kencing manis) lps sya minum air gula dlm seminggu doktr call kata saya ada kencing manis sebelum ni saya tak ada kencing manis pun normal untuk ibu mengandung... #saya susah hati tak tahu nak buat apa😔😔

4 Balas

sekarang ibu yg umur 25tahun ke atas semua wajib minum air gula sbb nk tgk gula dlm drh . sbb org mngdung ni hormon dlm bdn semua tak sama mcm tak ngadung . antibody lemah . dalam kita ada lagi satu nyawa .