Gatal gatal

Hi saya nak tanya, saya dah 31 minggu tapi sejak2 masuk third trim ni badan saya selalu rasa gatal naik biji merah2 dan tinggal parut. Selalu terjadi sebelah malam akan start rasa miang gatal. Gatal selalu di bahagian pelipat kaki, dekat pinggang, dekat peha dan lengan. semua terjadi boleh dikatakan dekat2 area pelipat. Bahaya ke tak ye? atau ada tips tak mcm mana nak hilangkan rasa gatal ni.

1 Balas

sis sapu alano..nanti gtl2 tu ilang..sy prgnant pkai alano utk gtl2 & stretchmark..