Period delay

Saya nak tanya, saya baru lepas keguguran 3 bulan lepas dan dah datang period dua kali normal seperti sebelum keguguran. Now saya punya period delay almost 8 hari and semalam ada buat upt test tpi very faded line pon appeared after jangka masa around 1hr jugak. So, ada sesiapa pernah experience condition yg macamnih? Am i pregnant or false result? Apa perlu saya buat? #bantusharing #firstmom

5 Balas

sy pun bulan lepas baru je kguguran n bulan ni tak tahu la period cycle mcm biasa ke x..sbb sebelum ni regular je.harini due period cek samar2.tak pasti samada hormon lama.kalau betul pregnant semula alhamdulillah 🥹

kalau sejam baru nmpk line tu result invalid. buat lg sekali, urine pertama lps bangun tidur, set masa 10 minit.

tak valid. cuba test semula. using high sensitivity upt. mcm dipp&tell. tak perlu beli digital cb lg

upt kena read within 10minutes. more than that invalid result.

invalid results. bacaan upt valid 5 minit pertama saja