Period delay

Saya nak tanya, saya baru lepas keguguran 3 bulan lepas dan dah datang period dua kali normal seperti sebelum keguguran. Now saya punya period delay almost 8 hari and semalam ada buat upt test tpi very faded line pon appeared after jangka masa around 1hr jugak. So, ada sesiapa pernah experience condition yg macamnih? Am i pregnant or false result? Apa perlu saya buat? #bantusharing #firstmom

5 Balas

tak valid. cuba test semula. using high sensitivity upt. mcm dipp&tell. tak perlu beli digital cb lg