¹ CUCUK CEGAH PREGNANT ² SAKIT BILA BERHUBUNGAN INTIM

FIRST kenapa n normal ke lepas cucuk untuk elak hamil di kk buln 10 hrtu , period tak berhenti walaupun darah tak banyak ? SECOND kenapa bila bersama suami terasa sakit sangat n tak terasa nak pun , macam tak ada nafsu ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Normal sis...sy pun bln 10 yg lalu kena cucuk masa umur baby 1 bln...mmg darah lama nak berhenti n tak bnyk...sy dlm 2 mggu lebih berdarah baru berhenti...rasanya mcm tak sampai 2 mggu dri darah tu berhenti n skrg berdarah lg balik tp sedikit sja...nafsu seks jga berkurang,takda mood nak bersama...rasa mcm malas nak bersama,takda keinginan utk bersama...anak sy full fm,tak menyusu badan

Sis nyusu badan ke? Sy ada baca org ckp kalau susu bdan, sex drive low, ada sesapa boleh betulkan statement ni tak? Betulke? Sbb sy tgh df jugak, nafsu mmg kurang

depo mmang ganggu hormon...ada setgh org hormon sex down.. & faraj kering..