buntu

saya nak tanya .. sape pena pegi scan and bile pegi scan doc cakap kepala anak lebih besar dari badan ?? dan saiz kepala tu lebih besar dari usia kandungan saya .. tapi takde lah besar sangat .. ikotkan sekarang saya dha 28week .. hati makin risau bile macam to ..

2 Balas

Hai sis. Macam mana perkembangan anak sis? Sebab saya pun sama doktor scan kepala bayi besar dari usia kandungan. Nak juga tahu sis, first time ni risau juga

Nnt doc pantau lg. Jgn risau. Doa je yg baik²..