Hai mama² semua

Saya nak tanya pendapat mama semua, set bersalin apa yang okay ya? Yang lengkap semuanya? Lepastu saya nak tanya pad apa yg okay? Bertali ke, yg macam pakai pampers tu ke atau macam mana? Due saya bulan 10. Baru nak mula survey² barang apa yg patut dibeli. Terima kasih. #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

saya masa anak 1st pakai nona roguy. tp pilis dia buat naik jerawat pasir, terus saya stop. pad pulak saya suggest beli pad plg panjang dan seluar dlm pakai buang je senang. jgn beli pad yg sarung mcm seluar dlm tu. dulu saya pakai yg tu, time doktor nak cek luka je jenoh nak bukak, nak kangkang sikit pon ketat sbb getah dia kuat, xmcm seluar dlm.

Sy beli set Nona Roguy. Ada MAL, kkm approved. Lepastu pad beli jenis pempers tu, sarung je. Tak takut bocor. Senang kerja. Nanti dah kuat sikit badan baru tukar ke pad biasa.