Dari kl pergi terengganu

Saya nak tanya pendapat, 14/10-15/10 nanti family suami ajak ke terengganu (saya dari KL) dan saya time tu dah 35minggu 3 hari. Semalam dah consult doc and doc tak sarankan pergi sebab baby kepala dah dekat bawah and risau apa apa jadi. Tapi family suami macam kata takda apa apa pun dan suruh juga pergi… so anda semua rasa camna ya? Kalau fikirkan memang matang 37weeks tapi saya pun macam risau juga dalam perjalanan ada apa apa ke apa kan sebab jauh la anggaran 6 jam dalam kereta hmmmm #sisbuntu #firsttimemom #ingintahu

10 Balas

klu nk pergi, bawa beg hsptl siap2, buku pink semua. bykkn buat pgerakan bhgian kaki spnjg pjalanan supaya xde blood clot or cramp bhgian bawah bdn