Hai mommy2 Saya nak Tanya normal ke mengandung tapi keluar darah macam period

Saya nak Tanya normal ke mengandung tapi keluar darah macam period..saya dah ke hospital doktor tak Ada cakap ape2 pon,doktor hanya scan saje.. Doktor suruh datang balik untuk scan baby blik, sebab hri tu doktor scan tak nampak degupan jantung baby, masa doktor scan tu saya 6w 5d #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

Dapat ubat kuat rahim tak sis? Maybe sis lambat ovulate sebab tu scan tak nampak heart beat lagi

2y ago

Pergi klinik lain sis. Minta ubat kuat rahim sbb bleeding