35 minggu

saya nak tanya , normal ke kalau rasa ngilu dekat miss v kita ? dan lepas tu terasa sakit dekat ari ari tiap kali nak bangun , berjalan . ke tu tanda tanda nak bersalin eh ?#firstbaby #bantusharing #mommybuntu

3 Balas

sama sis kata misi normal sb baby da msok laluan untuk tugu baby nk kuar je sis...mudahan kita semua bersalin normal gan selamat...🤲hnye allah je tahu nk dekat bersalin sakitye allahuakbar 😭

2y ago

sama mcm sy nk bgn nk bergerk nk pusing time tido seksa yg amat .. mase ank sulong xde laaa skt mcm ni .. sy dh 35w6d hrinie..